Rreth nesh

GlassTech Termopan është një prej prodhuesve dhe furnizuesve kryesor të produkteve arkitektonike nga xhami në regjion.

GlassTech Termopan
GlassTech Termopan
Ndërmarrja GlassTech Termopan është themeluar në vitin 1995. Që nga themelimi i saj ajo është zhvilluar në ndërmarrje udhëheqëse në fushën e përpunimit të xhamit. Ndjekim zhvillimin e teknologjive të reja dhe tentojmë që gjithnjë të aplikojmë inovacione për të kontribuar në cilësinë sa më të mirë të produkteve. Posedojmë makina automatike në të gjitha proceset, kështu që kapacitetet e prodhimit janë në nivel të kënaqshëm.
Me kuadro profesional dhe pajisje bashkëkohore mund t’ju përgjigjemi në kërkesa të ndërlikuara dhe në afate kohore.

 

 

PARTNERËT TANË MË TË RËNDËSISHËM


Njihuni me ekipin tonë

  Bujar Maliqi

  GLASSTECH Termopan

  Bujar Maliqi
  Drejtor Gjeneral
  Visar Maliqi

  GLASSTECH Termopan

  Visar Maliqi
  Menaxher i prodhimit
  Burim Mustafi

  GLASSTECH Termopan

  Burim Mustafi
  Administratë
  Abaz Memeti

  GLASSTECH Termopan

  Abaz Memeti
  Marketing
GLASSTECH Termopan
Ekip profesional të punës

Përparësitë tona

Përshtatshmëri e lartë

Ide dhe koncepte

Dizajne & ndërfaqe e mirë

Fasada strukturale