Kabina dushi

Kabinat e dushit po bëhen standard për çdo banjo bashkëkohore në banesa banimi, shtëpi dhe hotele. Me vite të tëra merremi me ndërtimin dhe montimin e kabinave të dushit. Përdorim pranga të tipit Dorma. Lirisht mund të themi që kemi shkuar edhe një hap para në aspektin e cilësisë. Për klientët tanë ndërtojmë kabina sipas dimensioneve të kërkuara në shtëpitë e tyre dhe nëpër objekte biznesi.

Kategoria:


Projekte tona

Disa projekte të realizuara