Fasada strukturale

Xham IZO për fasada strukturale dhe gjysëmstrukturale, me ngjyra dhe trashësi të ndryshme varësisht nga konstrukcioni i vet fasadës, e thekur, e laminuar, emajluar apo të xhamit të thjeshtë.

Kategoria:


Projekte tona

Disa projekte të realizuara