GlassTech Termopan në Internet

GlassTech Termopan fillon qe te jetë online në Internet në këtë domen www.glasstech-termopan.com.

Në këtë ueb-sajt i keni të prezantuara produktet, projektet, shërbimet, avantazhet, partnerët, ekipin e punës dhe risitë e ndërmarrjes GlassTech Termopan. Gjithashtu edhe mundësia e kontaktit me ne si dhe lokacioni i ndërmarrjes janë të paraqitura në mënyrë shumë moderne dhe qartazi.

Ky sajt është responziv, pra, pamja e prezantimit është shumë e qartë në të gjitha pajisjet me ekrane që kanë dimensione të ndryshme, si kompjuterë personal, laptopë, tablet PC dhe telefona të mençur.

Veçori e këtij sajti është shumëgjuhësia, pra, ky prezantim është në gjuhën angleze si gjuhë e parë dhe me parazgjedhje, pastaj gjuha shqipe dhe gjuha serbe.

Shpresojmë që në këtë mënyrë do të jemi më afër jush.

Stafi i GlassTech Termopan

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *